Inzichten in de leasemarkt voor lichte voertuigen van Australië, 2018-2023

lease en diensten

Inzichten in de leasemarkt voor lichte voertuigen van Australië, 2018-2023

Featured post

Deze studie werpt licht op de marktomvang in de segmenten personenauto’s (PV) en lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) en levert verkoop- / parkgegevens voor de totale markt en het segment wagenpark en bedrijfswagen (true fleet). Het bedrijfswagensegment komt uitgebreid aan bod, waarbij de nadruk ligt op de daadwerkelijke ontwikkeling en het groeipotentieel van financiële lease, operationele lease en rechtstreekse aankoop. Private lease op leaseauto.net voor veilig leasen.

 

 

De analyse houdt rekening met historische gegevens en huidige marktomstandigheden en inzicht en mening van marktdeelnemers om een ​​vijfjaarlijks vooruitzicht te geven op groeimogelijkheden (over de periode 2018-2023). Naast marktgegevens (PV en LCV) voor zowel nieuwe registraties als portfolio, levert de studie actuele concurrentiegegevens (portfolio) op voor de leidende leasedienstverleners in het land. Concurrentiegegevens zijn beschikbaar voor zowel de leasesegmenten (operationeel als financieel) voor het basisjaar 2018.

 

Marktinzichten

 

De Australische lease-industrie werd in 2018 vooral gekenmerkt door wagenparkleasing, maar de private lease maakt een snelle groei door omdat het de voordelen van zowel fleet- als private lease combineert. De belangstelling van de consument voor nieuwe aandrijflijnen, zoals elektrische en hybride voertuigen, is echter onbeduidend, waardoor het land ver achterblijft op de markten van de EU en de VS. Wat betreft nieuwe vlootregistraties, wordt verwacht dat de vraag zal worden aangewakkerd door de korte-termijnhuursector, terwijl nieuwe bedrijfsregistraties een dip zullen meemaken, aangezien bedrijven zullen proberen hun vloten in de prognoseperiode te verkleinen. Beste private lease deals onine.

 

Autoleasing wordt gezien als een oplossing voor het groeiend aantal mobiliteitsproblemen waarmee bedrijven te maken hebben (waaronder autofinanciering, wagenparkonderhoud en, nog belangrijker, het afhandelen van restrisico’s). Bedrijven in het huidige marktscenario zijn gefocust op hun kernproducten / -diensten en proberen alle andere ondersteunende activiteiten uit te besteden.

 

obiliteit is een belangrijke afdeling – van wagenparkaankoop tot remarketing tegen een concurrerende prijs – en voor elk van de segmenten in de waardeketen, tenzij een deskundig team aan het werk is, zaken als kostenpieken, niet-afstemming van het gebruik, onregelmatigheden in het onderhoud van het wagenpark , en risico’s op een daling van de restwaarde kunnen zich voordoen. Het leasen van de vloot maakt onder meer probleemloze mobiliteit, mobiliteit op aanvraag en after-servicefaciliteiten voor het wagenpark mogelijk. Dit heeft de marktgroei gestimuleerd, het een structuur gegeven en het ecosysteem gereguleerd.

 

Studiedekking

 

De evolutie van elke branche hangt af van factoren zoals transformationele trends die verband houden met de macro-economische factoren van de regio en de opkomende bedrijfsmodellen die innovatie in mobiliteitsoplossingen weerspiegelen, zoals verhuur, autodelen, geïntegreerde mobiliteit en alternatieve aandrijflijnen.

 

De studie behandelt deze evolutionaire trends die naar verwachting de markt zullen vormen. Voor leasingaanbieders en andere bedrijven die het lease-ecosysteem delen, ligt de interesse in de groeimogelijkheden die ze moeten benutten en de strategische vereisten die hen zullen helpen bij hun streven naar groei en succes.

 

Over het geheel genomen biedt de studie een 360-graden inzicht in de verhuurruimte (regiospecifiek) en biedt een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste trends, marktoverzicht en vooruitzichten.