Beste Annie: Zijn er ‘echte’ mensen op datingsites?

Dating op websites

Beste Annie: Zijn er ‘echte’ mensen op datingsites?

Featured post

Beste Annie: Zou je toevallig een datingsite kennen die niet gek duur is en waarmee ik iemand zou kunnen vinden die niet nep is? Ik ben op zoek naar iemand echt, bij voorkeur iemand die houdt van dieren zoals ik. Ik stel alle hulp op prijs die u kunt bieden. – Just Me in Duitsland

 

Beste Just Me: Er zijn tal van datingwebsites die gratis basislidmaatschappen en betaalbare premiumlidmaatschappen aanbieden, zoals OkCupid (gratis lid te worden en $ 5,95 per maand voor premiumabonnement van zes maanden) en Plenty of Fish (ook gratis lid te worden) , met premiumlidmaatschappen beschikbaar voor $ 5 tot $ 10 per maand). Hoewel het geen datingsite is, biedt MeetUp.com mogelijkheden om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen, en je zou kunnen overwegen om ergens vrijwilligerswerk te doen waar je met dieren kunt werken en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten.

 

Om te controleren of iemand echt is, een paar praktische tips: zoek ze op op sociale media; FaceTime, Skype of Zoom met ze in plaats van alleen berichten te versturen; en, natuurlijk, altijd, altijd op een openbare plaats bijeen.

 

Beste Annie: Ik ben een 92-jarige dame en heb mijn kind, naaste familie en vele dierbare vrienden overleefd. Helaas schrijf ik je na het horen van een 90-jarige vriend die zelfmoord probeerde te plegen maar werd gered. lekker adverteren ervaringen is super.

 

 

Deze vriend heeft geen familie meer. Ze heeft veel rugpijn en aan leeftijd gerelateerde problemen die de meesten van ons later krijgen. We isoleren ons allemaal vanwege de pandemie en soms is onze eenzaamheid meer dan we kunnen verdragen. Ik schrijf om mensen te laten weten dat ze moeten behagen, vergeet niet om vaak naar deze eenzame zielen te bellen of kom langs om te zeggen: “Hallo”, of stuur een paar koekjes of een bloem vanuit je tuin. Blijf gewoon in contact om ze een gevoel van waardigheid te geven. Ik heb met andere ouderen gesproken die dit doormaakten, en sommigen hebben toegegeven dat ze zichzelf ‘s nachts in slaap huilden of gewoon de hele dag niets deden. Herinner mensen er alsjeblieft aan om de ouderen te controleren, vooral degenen die alleen wonen. – Binnenkort 93

 

Dear Soon to be 93: Dit is hartverscheurend. Het spijt me zo te horen dat je vriendin zo wanhopig was dat ze probeerde haar eigen leven te nemen. En het spijt me heel erg om te horen dat je in de loop der jaren zoveel hebt verloren, inclusief je kind. Uw brief is een krachtige herinnering om oudere familieleden, vrienden en buren te controleren, al is het maar om te zeggen, zoals de grote John Prine het uitdrukte: ‘Hallo daarbinnen’. Het kost zo weinig moeite om de telefoon op te nemen en toch kan het zoveel betekenen.

 

Bel de levenslijn van zelfmoordpreventie op 1-800-273-8255 voor begeleiding en bronnen om uw vriend te helpen.

 

Beste Annie: Ik heb mijn $ 1.200 aan ons plaatselijke museum gedoneerd. Alle musea zijn de afgelopen maanden gesloten zonder inkomen, maar hebben nog steeds voorzieningen om te betalen en meestal minstens één personeelslid. Second love date is niet slecht.

 

Omdat musea niet als essentieel worden beschouwd, worden ze genegeerd. Maar ook het bewaren van geschiedenis is belangrijk. We zullen er spijt van krijgen als de musea voor altijd moeten sluiten. – Shirley in Rochester, IN

 

Beste Shirley: Volgens MarketWatch is 90% van de musea over de hele wereld gesloten tijdens de pandemie en mag 1 op de 8 nooit meer heropenen. We moeten allemaal overwegen om musea in onze gemeenschappen financieel te steunen, indien mogelijk. Zoals kunstenaar en schrijver Maira Kalman zei: “Een bezoek aan een museum is een zoektocht naar schoonheid, waarheid en betekenis in ons leven. Ga zo vaak mogelijk naar musea.